Volgende vormingscyclus in de Vormingsschool Viniyoga

Op 23 september 2017 zal er een nieuwe opleiding tot Yoga leraar van start gaan in de Vormingsschool Viniyoga.
Om kennis te maken kan je je inschrijven voor de infonamiddag op zaterdag 3 juni in DeOude Abdij te Kortenberg.
Raadpleeg voor meer informatie de rubriek : Opleiding of contacteer ons om alvast je plaats in deze uitmuntende opleiding te reserveren.
 

Reciteren van Vedische teksten volgens de Traditie

Er loopt een vormingscyclus in het Reciteren van Vedische Teksten (in het Sanskriet) volgens de traditie, zoals die wordt onderwezen in  de Krishnamacharya Yoga Mandiram in Chennai (India).

De lessen worden gegeven in de yoga zaal op de Postelsesteenweg 15 te Mol door Flor Stickens, op zaterdagnamiddagen a rato van één namiddag per maand. Voor inschrijving of meer info : zie reciteren of contacteer Flor

Het reciteren van de teksten uit de Veda’s (vooral Taittiriya Upanishad) is een volwaardige discipline op zichzelf, die een waardevolle aanvulling vormt van een klassieke beoefening van Yoga.

Aansluiten is altijd mogelijk. De lessen kunnen ook individueel gegeven worden op aanvraag (eventueel via Skype per 10 lessen).

Synchroon mediteren met Swami Veda Bharati en zijn leerlingen

De “Golf van schoonheid en zaligheid” is op bepaalde bevoorrechte dagen intenser dan op andere. Swâmî Veda stelt voor om op die dagen samen met hem te mediteren, waar je ook bent en welke traditie je ook volgt.
Die data zijn : alle dagen waarop het volle maan is. Telkens om (vanaf) 21.00 uur. Op die tijdstippen is Swâmî Veda en de hele traditie van de Himâlaya’s met ons  verenigd tijdens de meditatie.
Meer daarover vind je op :  Richtlijnen
In de Kempen kan je op deze dagen met ons mee komen mediteren in de yoga zaal van Rita Simonts : Postelsesteenweg 15, 2400 Mol, van 21.00 t/m 22.00 uur. Iedereen is welkom.