Mechelen

Yoga, meditatie & relaxatie in Mechelen? Yogaleraar worden of gewoon een cursus yoga volgen, leren mediteren en/of relaxeren met ervaren docenten? Bij Seva Yoga vind je alle info m.b.t. lessen, vorming en erkende opleidingen om zelf leraar / yogadocent te worden.

Yoga

Yoga is wereldwijd gekend en jammer genoeg ook meer en meer gecommercialiseerd, maar gelukkig bestaan er organisaties zoals de Belgische Yogafederatie ofnog de Europese Yoga Unie e.a organisaties die borg willen staan voor getrouwheid aan de traditie en voor de kwaliteit van de overdracht.

Erkende YFNB yogaleraars

Alleen yogaleraars met een door de Yoga Federatie van de Nederlandstaligen van België (YFNB) erkend diploma bieden enige garantie op kwaliteit van de lessen.

Opleiding yogaleraar in Mechelen

Wil je in Mechelen een opleiding tot yogaleraar volgen, dan biedt Seva Yoga je de oplossing!

Yoga in Mechelen

Wil je in Mechelen yogalessen volgen voor persoonlijke doeleinden en/of wens je een erkende opleiding tot yogaleraar te volgen, dan biedt Seva Yoga je de oplossing!

Yogalessen

Vormingsschool Viniyoga biedt zowel individuele cursussen als yogalessen in groep aan. Klik op onderstaande links voor bijkomende informatie:

Opleiding Yogadocent Mechelen

De Viniyoga school verzorgt opleidingen tot yogaleraar in de tradities van Viniyoga en van Himalaya Yoga. Ook in regio Mechelen kan je -aan betaalbare prijs!- yogaleraar worden! Klik hier voor bijkomende info

Yogaleraar

Alleen yogaleraars met een door de Yoga Federatie van de Nederlandstaligen van België (YFNB) erkend diploma bieden enige garantie op kwaliteit van de lessen.

Meditatie & relaxatie

Meditatie Mechelen

Wil je graag mediteren onder professionele begeleiding, dan kan leraar Flor je een 1 week durende meditatie voorstellen om extra voeling met jezelf en je omgeving te verkrijgen.

Lees meer over meditatie (de inhoud en het programma en/of bekijk de inschrijvingsmodaliteiten van de stage meditatie)

Relaxatie Mechelen

Relaxatie (relaxeren) kan op diverse methoden, ook in Mechelen! Relaxatie d.m.v. yoga-oefeningen blijkt een efficiënte manier om zowel lichaam als geest rust en sereniteit te bieden.

Lees meer over relaxatie

 


Opleiding yogaleraar